Lagu Nasyid Jihad


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

...Palestine Will Be Free...(Maher Zain)

Saturday, November 27, 2010

1.2 juta anak Arab diculik Mafia Israel laknat

1.2 juta anak Arab diculik Mafia Israel laknat

Telah 10 tahun Rezim Zionis Israel menculik hampir 1.2 juta kanak-kanak Arab melalui kumpulan kumpulan Mafia mereka serata dunia. Berita mengejutkan ini dihebahkan oleh agensi Al Mujtama’ yang menyatakan ini adalah strategi baru menghadapi bangsa Palestin. Penculikan terhadap anak-anak bangsa Arab yang dilakukan mafia Israel merupakan strategi rezim ini untuk menahan kadar fertiliti penduduk Palestin Islam.

Anak-anak tersebut kemudian diserahkan kepada keluarga Zionis untuk diyahudikan. Lembaga Perlindungan Anak-anak Mesir mengungkapkan, mafia Israel sejak dibentuk hingga kini telah menculik lebih sejuta anak-anak Arab dan sebelum diserahkan kepada keluarga Zionis mereka dipaksa untuk menjadi Yahudi.

Lebih 9.5 billion dolar telah dibelanjakan untuk pengurusan mendidik dan melatih anak-anak arab ini untuk dijadikan kader Zionis dan agen pengganas Israel.

Israel, negara haram yang dibentuk oleh Inggeris sedang berusaha menambah penduduknya untuk mengimbangi kadar pertumbuhan rakyat Palestin. Yang pasti sebagai negara haram, Israel tidak memiliki batasan wilayah dan jumlah penduduk tertentu.

Pusat Data Statistik Palestin menyatakan, jumlah warga Palestin pada tahun 1948 sebanyak 1.4 juta orang, namun pada akhir 2008 bertambah tujuh kali ganda menjadi 10.6 juta orang penduduk.

5.1 juta penduduk Palestin hidup pelarian . Adapun jumlah warga Zionis sendiri hanya 5.5 juta orang.

Adakah umat Islam di Malaysia sedar hal ini?

Muhammad Nuruddin Bashah

Sekreteriat MUDA Teras

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...